POKEMON

Zonne-energie bestaat.

Bij de eerste zonnestralen na een winter, die naam nauwelijks waardig, zag bouwmaster hoeveel energie de zon opwekte bij al deze parkgangers.

Zelden overdag zoveel volk gezien in het park.


Meer dan bij de Falun Gong sessies die bouwmaster eerder dit jaar op zondagochtend mocht aanschouwen.
 
In tegenstelling tot de Falun Gongers zijn bij allen de ogen fanatiek aan hun beeldscherm gekluisterd. En de vingers zie je vlijtig heen we weer schaatsen over dat scherm.

Sommigen kunnen al twee beeldschermen tegelijk aan.

Het is wachten op iemand die zo'n raamwerkje bedenkt, dat u rond uw nek kunt hangen en waar u met gemak vijf of zes, misschien wel tien phones kunt tussenklemmen. Een beetje zoals wijlen Toots Tielemans en later Bob Dylan met hun mondmuziekske deden maar dan twintig centimeter lager.

Meer dan tien zou volgens de OPGA moeten verboden worden. Bouwmaster kent geen mensen met meer dan tien vingers. 
Wie die phone-klem op de markt brengt mag wel niet vergeten om voor bouwmaster een nog te onderhandelen percentage van de omzet te voorzien.

OPGA moet u weten, dat is de Olympic Pokémon Games Association.

Pokémon had zaterdag dus weer eens toegeslagen.
Bouwmaster dacht dat die hype voorbij was maar hij kan ook een beetje naïef zijn op zijn leeftijd.

Er ontstaat hier een community, lichtte één van die verslaafden toe. Maar met verslaafden moet u altijd een beetje voorzichtig zijn. Wat ze uitkramen tijdens hun eventjes van deze wereld weg zijn, speelt zich af in hun benevelde dromen en staat dus ver van de realiteit. Minder erg dan bij sommige politici maar daar wil bouwmaster het nu niet over hebben. 

Ze zouden in Vaticaanstad er toch eens serieus moeten over nadenken om met pokémon rond tafel te zitten en kijken of er geen mogelijkheid bestaat om al die sukkels met hun phone naar de plaatselijke zondagsmissen te lokken, met een zoekspelletje. Een betere hoogmis van de slaafse volgzaamheid kunt u zich u niet voorstellen.

Het zou het bisdom in Gent alvast het zweetangst besparen of ze dat nu wel of niet moeten ondergaan dat er een Delhaize komt in de intussen op- en overgewaardeerde Sint-Annakerk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten